IFBB Functional Fitness Challenge

Múlt hétvégén lezajlott az első magyarországi IFBB Functional Fitness Challenge, ami a Papp László Sportarénában rendezett nagyszabású Smart Sport Expo & Fitness Festival keretein belül került megrendezésre.

Az a megtiszteltetés ért minket, a tavalyi remekül sikerült IFBB Világbajnokság után, hogy ennek a nívós eseménynek a szervezését ránk bízták, ami a Thor Gym történetének eddigi legnagyobb eseménye volt, hiszen több ezer ember előtt mutathattuk meg magunkat.

Az esemény főszervezője, edzőnk, a THOR SE vezetőedzője és a Magyar IFBB Funkcionális Fitnesz válogatottjáért felelős Nyárasdi Zsombor volt, akinek ezúton is köszönjük kifogástalan  és alázatos munkáját.

Nagy örömünkre számos THOR SE igazolt sportolónk és sok Thoros vendégünk is megmérettette magát.

Somogyi Gergely a THOR SE sportolója és az újbudai PredaThors megkerülhetetlen tagja, kimagasló eredményt ért el, hiszen megnyerte a férfi egyéni futamot, Purgai Evelynnel karöltve pedig megnyerték a vegyes-páros kategóriát is. Berkes László személyében a rendvédelmi szervek külön serleggel díjazták a kimagasló teljesítményéért. Köszönjük edzőjének és vezetőjének Nyárasdi Zsombornak a sikeres felkészítést.

Purgai Evelyn a THOR SE sportolója szintén kimagasló teljesítményt nyújtott, hiszen megnyerte a női egyéni futamát és Somogyi Gergellyel karöltve diadalmaskodott vegyes-páros kategóriában is. Köszönjük a sportegyesületünk vezetőedzőjének Nyárasdi Zsombornak a sikeres felkészítésüket.

Sárvári Gergő a THOR SE sportolója és a Thor Gym egyik legrégebbi vendége, óriási küzdelemben a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Gratulálunk edzőjének Szentes Balázsnak és a sportegyesületünk részéről Nyárasdi Zsombornak a sikeres felkészítésért.

Rajtuk kívül több sportolónknak és vendégünknek sikerült egy nemzetközi és igencsak erős mezőnyben, az első 10-ben végezniük. Ezúton is gratulálunk nektek a remek teljesítményekhez!

Mert a Thor Gym, több mint egy edzőterem!