HomeTraining – maradj otthon, de maradj velünk!

Kedves Vendégeink!

Eljött a pillanat, hogy a társadalmi felelősségvállalás jegyében, a Ti és a Mi egészségünk érdekében, a Thor Gym Hálózat átmenetileg bezárja kapuit. DE…

E vészterhes időben se tehetjük meg, hogy teljeskörűen eltűnjünk az életetekből. Az immunrendszerünk és a mentális egészségünk érdekében most még fontosabb, hogy fizikailag aktív életet éljünk. Ahogy azt jól tudjuk, edzeni muszáj. Mindezért talán jobb kifejezés az ÁTALAKULUNK szóhasználat.

A következő időszakban életre hívjuk a #HomeTraining Akciótervet, csatlakozva a #maradjotthon, #stayhome kezdeményezésekhez. A szakmai tartalmat edzőink, Tanos Bálint vezetésével dolgozták ki, tesztelték.

2020.03.17.

Kedden a Thor GYM-ek mindegyike határozatlan időre bezárja kapuit. Ezen a keddi napon 10:00-tól 17:00-ig van lehetőségetek eszközöket hazavinni (érvényes UST bérlettel rendelkező vendégeink részére kaució ellenében), hogy HomeTraining edzései közben tudjátok azokat használni. Természetesen a HomeTrainingben, azoknak is fogunk tudni alternatívát kínálni, akiknek nem áll rendelkezésükre semmilyen sporteszköz. (Jelentkezési felület az írás végén)

2020.03.18.

Szerdától határozatlan ideig a Thor Gym hálózat valamennyi tagja az Online térben tartja edzéseit, igyekszünk ugyanabban az ütemben és szakmaiságban szolgáltatni a részetekre, alkalmazkodva a kialakult helyzethez.

Az érvényes bérlettel rendelkező vendégeink automatikusan áttérnek az új edzéstípusra. A most érvényes bérletek lejártával pedig új bérlettípus kerül bevezetve. A HomeTraining Havi bérlet 10.000.- forintos áron lesz elérhető átutalásos formában.

A hétvégén több egyeztetést követően, edzőinkkel, pultos kollegáinkkal és a tulajdonosokkal egyetértésben döntöttünk a változásról, hosszú távon is működtethető rendszerben állapodtunk meg, amellyel együtt tudunk maradni, tovább edzhetünk új, megváltozott életünkben. Célunk, hogy az átmenet során is a Thor Gym az életetek része lehessen, és amikor rendeződnek a dolgok világunkban újra kinyithassunk, és újra edzhessünk közösen.

Addig is egy nagy levegőt kell vennünk és kitartanunk. Bevételeink nagy részét elveszítjük és bár mindegyik termünk rendelkezik tartalékkal, de egy elhúzódó válság komoly terhet ró vállalkozásunkra. Nagy felelőséggel tartozunk edzőink, pultosaink és a menedzsmentben dolgozó munkatársaink mindennapjaiért és jövőjéért. Mindezért a HomeTraining Akcióterv Őket is szolgálja, hogy a koronavírus járvány végeztével ott folytathassuk, ahol ma abbahagytuk.

Kedves Vendégeink, Barátaink, Edzéstársaink!

Nagyon reméljük, hogy a HomeTraining Akcióterv során is kitartotok mellettünk és közösen átvészelhetjük ezt az időszakot is. Annyi mindent átéltünk már együtt, ezt is megoldjuk és természetesen kihozzuk belőle a lehető legjobbat. Fogjunk össze, hogy amit felépítettünk az elmúlt 7 évben, pár hét ne rombolhassa le. Az előttünk álló nehéz időszak elteltével csak remélni tudjuk, hogy ismét találkozni fogunk a kedvenc edzőtermünkben, az (újra) Thor Gym Megnyitó napján.

Addig is, Online-ra fel. És maradjatok otthon! Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Kicsit a Home training-ről, ahogy mi látjuk…

Sok helyen találkozunk azzal, hogy online edzést biztosítanak, akár ingyenesen. Ezek nagyrésze valójában egy előre leforgatott videó közzététele, sok esetben marketing céllal. Azonban nincs is ezekkel baj, hiszen jó ügyet szolgálnak. Azonban az ehhez hasonló videók még a járvány időszaka előtt is elérhetőek voltak.

Mi azonban picit másképp képzeltük el a HomeTraining-et:

A Thor Gym-ben hozzászokhattatok, hogy szakmailag a legmagasabb szintet igyekszünk képviselni. Legyen szó a beavtaás programról, mely kéthavonta százaknak segít évek óta országszerte közelebb kerülni a minőségi edzésekhez. Legyen szó a képzésekről, melyekben szintén a szakmai minőség és tartalom biztosítását helyezzük előtérbe, de említhetnénk az edzőink kiválasztási rendjét és a folyamatos képzésüket is.

Most is ezt az utat választottuk!

Habár lényegesen kényelmesebb lenne pár előre legyártott videót biztosítani és hátradőlni, mi ezt nem engedhetjük meg magunknak! Hiszen nem ezért tartotok ki mellettünk még ezekben a nehéz időkben is:

Edzőink továbbra is felügyeletet biztosítanak az otthoni edzések során is, javítanak, korrigálnak, menetközben „belenyúlnak”, segítenek, hiszen a cél a leghatékonyabb, minőségi edzés most is.

Nem lesz ugyanaz!

Nyilvánvalóan nem tudjuk ugyanazt nyújtani az online térben, mint személyesen! Egy percig nem is állítjuk.

Viszont edzőink törekszenek arra, hogy igenis felügyeljék a mozgásotokat, és ne csupán kiadjanak egy tervet. Mindez nem kis előkészülettel, odafigyeléssel párosul. Aki home office-ban dolgozik, az tudja, hogy nem ugyanaz… Gondoljatok hát bele, hogy egy edzőnek mekkora kihívás mindez.

Kell a csapathangulat!

A hangulat sem lesz ugyanaz. Ti is szeretitek a közösséget, ezért is vagytok kirobbanthatatlan tagjai a Thor családnak! Hiányzik nektek is, nekünk is az, amit online nem lehet biztosítani!

Ugyanakkor átmeneti időszakról van szó, s a nehézségek ellenére is összetart a közösség. Naponta találkozunk postokkal, melyek bizonyítják: nem csupán a szakmai rész miatt érdemes az edzőtök mellett kitartani, hanem azért is, mert sokunk életébe csempészik bele, – ha csak arra az egy órára is – az oly nagyon hiányzó jókedvet, ugratásokat, mosolyokat és nevetéseket. A csapathangulatot.

Melyekre most mindőnknek szüksége van…

Maradjunk otthon, de maradjunk együtt!

Kitartást Sporttársak, Barátok!

Home Training Akcióterv jelentkezési felület:

https://forms.gle/eYDvzKJcAZs5BSq76