Feledhetetlen 7. születésnap

Február 22-én ünnepeltük a Thor Gym 7. születésnapját.

A hagyomány szerint mindezt egy napon két rendezvénnyel tettük, s büszkén mondhatjuk, hogy mindkét esemény parádésra sikerült!

A napot a hagyományos csapatversennyel indítottuk.

24 csapat nevezett a megmérettetésre, minden egység 2 férfi és egy hölgy versenyzővel vágott neki a megmérettetésnek.

A pörgős tempót a nézők szurkolása és megannyi mosoly övezte. Fergeteges volt a hangulat, ami kétségkívül motíválta a versenyzőket. Szervezési szempontból a korábbiakhoz képest rövidebbre terveztük a versenyt, így tulajdonképpen megszakítások nélkül tudtak a versenyzők flow-ban maradni.

A lebonyolításnak köszönhetően hiába emelkedett ki egy csapat végig, egyenletesen erős teljesítménnyel, mégis maradt izgalom a verseny legvégéig. Ugyan az összegyűjtött pontokat vitte magával mindenki, a döntőben minden megszerzett pont 3-szoros szorzóval számított, így semmi sem volt lefutott a döntőt illetően.

Olyannyira nem, hogy a legvégén összesített pontszám alapján a 3. helyre hármas holtverseny alakult ki, azonban itt a döntőben nyújtott teljesítmény alapján rangsoroltunk a csapatok között.

Összességében jó volt látni, hogy mindenki a maximumot tudta nyújtani, azonban versenyektől szokatlan módon mindezt oldott hangulatban tették a srácok. A feladatok változatosnak bizonyultak és az izgalom is megvolt.

A dobogó legtetejére végül egy rutinos versenyzői brigád állhatott: a gyönyörű Gérecz Petra mellett, két korábbi „Thor legfittebb embere”, vagyis Sárvári Gergő és Weszp Viktor adta a győztes csapatot, akik a dicsőség mellett a fődíjat is hazavihették.

A döntő végeredménye:

1.GWS

2. Valhalla Pigs

3. Valhallaktátküszöb

4. 9.hely

5. Fullhalla

6. Mer-Krú

7. Dojo

8. ThisNoThor

 

A versenyt követően egy gyors délutáni sziesztára volt lehetőség, hiszen este már 19:30-kor a Symbolban kezdtek becsekkolni az érdeklődők, hiszen ha születésnap, akkor alaposan meg kell ünnepelni.

Csodálatos közösségünket végül közel 250-en képviselték. Kaposvártól, Debrecenig az egész Thor hálózat összejött egy fergeteges ünneplésre.

Természetesen az eseményen a várva-várt díjátadóra is sor került, ahol a következő díjak kerültek átadásra a büszke győztesek részére:

Spirit of Thor Debrecen: Magyar Berandett

Spirit of Thor Fehérvár: Szeglet Imre

Spirit of Thor Veres: Soós Mihály

Spirit of Thor Batta: Jenei Vera

Spirit of Thor Kaposvár: Kolozsi Sándor

Spirit of Thor Angyalföld: Mester Richárd

Spirit of Thor Óbuda: Kanya Andrea

Spirit of Thor Zugló: Marton-L’Auné Ildikó

Spirit of Thor Újbuda: Bella Gábor

Az év pultosa: Molnár Katalin

A Thor legfittebbje: Magyar Edina

Hammer of Thor: Sárvári Gergő

Az év edzője: Becher Kristof

 

A díjátadót követően pedig elkezdődött a buli, ami hajnali 3-ig dübörgött. Természetesen nem kihagyva a születésnapi tortát sem.

Aki ott volt, az valószínű nem feledi az estét, hiszen sikerült felszabadultan ünnepelni és érződött, hogy a közösség valóban páratlan.

Köszönjük nektek ezt a feledhetetlen napot!