Eszközbérlés, avagy HomeTrainingre fel!

Mint ismeretes, szerdától határozatlan ideig a Thor Gym hálózat valamennyi tagja az Online térben tartja edzéseit, igyekszünk ugyanabban az ütemben és szakmaiságban szolgáltatni a részetekre, alkalmazkodva a kialakult helyzethez.

Az érvényes bérlettel rendelkező vendégeink automatikusan áttérhetnek az HT edzéstípusra. A most érvényes bérletek lejártával pedig a HomeTraining Havi bérlet 10.000.- forintos áron lesz elérhető átutalásos formában.

Bevételeink nagy részét elveszítjük és bár mindegyik termünk rendelkezik tartalékkal, de egy elhúzódó válság komoly terhet ró vállalkozásunkra. A HomeTraining Akcióterv az edzőket és a termet is szolgálja, hogy a koronavírus járvány végeztével ott folytathassuk, ahol ma abbahagytuk.

Kedves Vendégeink, Barátaink, Edzéstársaink!

Nagyon reméljük, hogy a HomeTraining Akcióterv során is kitartotok mellettünk és közösen átvészelhetjük ezt az időszakot is. Annyi mindent átéltünk már együtt, ezt is megoldjuk és természetesen kihozzuk belőle a lehető legjobbat. Fogjunk össze, hogy amit felépítettünk az elmúlt 7 évben, pár hét ne rombolhassa le. Az előttünk álló nehéz időszak elteltével csak remélni tudjuk, hogy ismét találkozni fogunk a kedvenc edzőtermünkben, az (újra) nyitó Thor Gym első napján.

Addig is, Online-ra fel és igyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Kicsit a Home training-ről, ahogy mi látjuk…

Sok helyen találkozunk azzal, hogy online edzést biztosítanak, akár ingyenesen. Ezek nagyrésze valójában egy előre leforgatott videó közzététele, sok esetben marketing céllal. Azonban nincs is ezekkel baj, hiszen jó ügyet szolgálnak. Azonban az ehhez hasonló videók még a járvány időszaka előtt is elérhetőek voltak.

Mi azonban picit másképp képzeltük el a HomeTraining-et:

A Thor Gym-ben hozzászokhattatok, hogy szakmailag a legmagasabb szintet igyekszünk képviselni. Legyen szó a beavtaás programról, mely kéthavonta százaknak segít évek óta országszerte közelebb kerülni a minőségi edzésekhez. Legyen szó a képzésekről, melyekben szintén a szakmai minőség és tartalom biztosítását helyezzük előtérbe, de említhetnénk az edzőink kiválasztási rendjét és a folyamatos képzésüket is.

Most is ezt az utat választottuk!

Habár lényegesen kényelmesebb lenne pár előre legyártott videót biztosítani és hátradőlni, mi ezt nem engedhetjük meg magunknak! Hiszen nem ezért tartotok ki mellettünk még ezekben a nehéz időkben is:

Edzőink továbbra is felügyeletet biztosítanak az otthoni edzések során is, javítanak, korrigálnak, menetközben „belenyúlnak”, segítenek, hiszen a cél a leghatékonyabb, minőségi edzés most is.

Nem lesz ugyanaz!

Nyilvánvalóan nem tudjuk ugyanazt nyújtani az online térben, mint személyesen! Egy percig nem is állítjuk.

Viszont edzőink törekszenek arra, hogy igenis felügyeljék a mozgásotokat, és ne csupán kiadjanak egy tervet. Mindez nem kis előkészülettel, odafigyeléssel párosul. Aki home office-ban dolgozik, az tudja, hogy nem ugyanaz… Gondoljatok hát bele, hogy egy edzőnek mekkora kihívás mindez.

Kell a csapathangulat!

A hangulat sem lesz ugyanaz. Ti is szeretitek a közösséget, ezért is vagytok kirobbanthatatlan tagjai a Thor családnak! Hiányzik nektek is, nekünk is az, amit online nem lehet biztosítani!

Ugyanakkor átmeneti időszakról van szó, s a nehézségek ellenére is összetart a közösség. Naponta találkozunk postokkal, melyek bizonyítják: nem csupán a szakmai rész miatt érdemes az edzőtök mellett kitartani, hanem azért is, mert sokunk életébe csempészik bele, – ha csak arra az egy órára is – az oly nagyon hiányzó jókedvet, ugratásokat, mosolyokat és nevetéseket. A csapathangulatot.

Melyekre most mindőnknek szüksége van…

ESZKÖZBÉRLÉS

 

Ahogy tavasszal, úgy most is lehetőség van eszközök bérlésére. Ennek elsődleges célja az, hogy a kidolgozott HomeTraining edzéseket még hatékonyabban támogathassuk.

A konstrukció kicsit más, mint tavasszal (ahogyan maga a szituáció is, de a változásokon manapság már nem ildomos meglepődni… 🙂 ):

Aki HomeTrainingre vált, s edzője megerősíti mindezt (érvényes bérletét használja HT-re, vagy az utalásról bizonylatot mutat), annak nem számítunk fel bérleti díjat. A kauciót kell kifizetni, amit természetesen az eszközök változatlan állapotban való visszaszolgáltatását követően vissza is adunk majd. A kaució mértéke függ az eszközöktől, de maximum kettő eszköz esetén (kettlebell, girja, kézisulyzó, trx, szalag) 20/30 ezer forint lesz. (egyéb eszközök (rúd, tárcsa, stb…) bérlése esetén külön megegyezés kérdése, ahol a kaució mértéke megegyezik az eszköz beszerzési értékevel.)

Akik nem váltanak HomeTraining bérletet (vagy nem szerepelnek érvényes bérlettel a HT programban): számukra is lehetségesek a bérlések: A kaució azonban minden esetben (1-2 kisebb eszköz esetén is) megegyezik az eszköz beszerzési értékével, melyet természetesen az eszközök változatlan állapotban való visszaszolgáltatását követően vissza is adunk majd. Azonban az elvitelkor (maximum kettő eszköz esetén (kettlebell, girja, kézisulyzó, trx, szalag) ) 10.000,- forintos havi bérleti díjat fogunk kérni. (további hónapok esetén utalással és a meghirdetett időpontokban készpénzben tudjátok rendezni a következő havi bérlést, amennyiben a bezárás elhúzódik. Amennyiben ez nem történik meg, úgy a kaucióból kénytelenek leszünk levonni azt és természetesen büntetőjogi feljelentést is maga után von a vissza nem kerülő eszköz.)

A kaució és a bérlés díja ettől eltérhet: függ az eszközöktől és a mennyiségtől, a fentiektől eltérő eszközök (rúd, tárcsa, stb…) bérlése esetén külön megegyezés kérdése, ahol a kaució mértéke megegyezik az eszköz beszerzési értékevel és a havi bérlési díj is magasabb, minimum 20.000,- ft.

(Fontos lehet, hogy tulajdonképpen a HomeTraining bérlet mellett szól az edződ támogatásának lehetősége, hiszen eszközbérlésnél anyagi különbség nem lesz, azonban a szándék sem másodlagos. Segítsd edződet HT bérlet vásárlásával!)

Amennyiben hosszabbra nyúlna a zárvatartási időszak és hónapfordulóhoz érkeznénk, akkor: aki az érvényes bérlete fehasználását követően nem vált HT bérletet, vagy az első HT bérletét nem hosszabbítja meg, úgy onnantól ő is átkerül a “HT nélküli bérlő” kategóriába, s onnantól a 10.000,- forintos havi bérleti díjat köteles megfizetni.

Evezőpad és Airbike elvitele nem lehetséges egyik konstrukcióban sem!

Az eszközöket az alábbi időpontokban tudjátok elvinni:

Thor Gym Zugló

Vasárnap, november 15: 09:00 – 13:00 között

Hétfőn, november 16: 10:00 – 15:00 között

Kedden, november 17: 08:00 – 13:00 között

Thor Gym Újbuda

Vasárnap, november 15: 09:00 – 13:00 között

Hétfőn, november 16: 10:00 – 15:00 között

Kedden, november 17: 14:00 – 19:00 között

(Egyéb időpontokban sajnos nincs lehetőség eszközök elvitelére!)

 

HomeTrainingre fel!

Kitartást Sporttársak, Barátok!