Bérletek és közeljövő

Az eddigi infók és egyeztetések alapján megpróbáljuk összegezni a Szeptember 1-től esedékes bérletáremeléssel kapcsolatos tudnivalókat:
.
Ennek az okai összetettek. Mint tudjátok, az elmúlt másfél év gyötrelmesre sikeredett, és eszméletlen mennyiségű veszteség mellett rengeteg plusz invesztíciót követelt. Ennek az oka, hogy eleddig kénytelenek voltunk spórolni a kiadásokkal és megoldani amiket csak lehetett, házon belül. Azonban a szolgáltatások színvonalát nem szeretnénk rontani, hanem az eddigi években megszokott módon inkább javítani. Ehhez pedig elengedhetetlen a bevételek növelése. Kitérhetnénk még az euró árfolyam miatti óriási költségoldal emelkedésre, ami az elmúlt időszakban szintén plusz teher és növeli a kiadásokat, a bérek emelkedésére, az inflációra (3 éve emeltünk utoljára az árainkon.) Azonban nem szeretnénk senkit untatni, hiszen ez magányügy, a terem baja. Ahogy az emelés is egy gazdasági döntés, mely az életbenmaradást segíti.
Ezzel szemben azonban sokkal fontosabb, hogy mit várhattok a szolgáltatásokkal kapcsolatban:
Első és legfontosabb a tisztaság és higiénia kérdése. Próbálkoztunk takarítócéggel és a pultos lányokkal, mert sajnos az elmúlt hónapokban is veszteséges működés mellett rá voltunk kányszerítve a megoldások keresésére. Mostanra vált egyértelművé, hogy ez a rendszer nem tartható, így egy állandó takarító alkalmazása megkerülhetetlen, aki edzésidőben is segít abban, hogy a lehető legtisztább környezetbe gyertek és maradjatok. Ebben tehát szeptembertől jelentős változás lesz!
Eszközparkot is igyekszünk frissíteni, bár ebben az elmúlt években folyamatosan nagy erőket és anyagiakat fektettünk. Most van az a pont, amikor pár új dologra szükség lesz.
A nyitvatartást is szeptembertől tervezzük visszavezetni, hogy minél több időben legyen lehetőségetek jönni.
.
Ami a legfontosabb, hogy a szakmai munka minőségét is megpróbáljuk megőrizni, hiszen a vezetőség büszke arra, hogy e téren a piacon kiemelkedő szolgáltatást tudunk nyújtani. Azonban a minőségi edzők megtartása és fejlődése is magával vonja, hogy a munkaerőre többet kell és szükséges is fordítanunk. Így az emelés az edzőink anyagi megbecsülését és ösztönzését is magába foglalja. Ez fontos, hogy lássátok: nem egy befeketető zsebének a tömködése a célunk, hanem a szolgáltatás javítása, a tisztaság növelése, a versenyképesség megőrzése és az edzők jólétének biztosítása!
.
Tisztában vagyunk azzal, hogy nem mindenki fogadja majd pozitívan mindezt, de sajnos elkerülhetetlen. Higyjétek el, hogy nem könnyű edzőtermet üzemeltetni, multi háttér nélkül. Kivátképp nehéz volt mindez a pandémia kirobbanása óta. Azonban szeretnénk elkerülni egy futószalagos szolgáltatásba való menekvést és megőrizni mindazt, amik miatt szerettek hozzánk járni.
Ezek mellett igyekszünk folyamatosan a lehető legtöbbet tenni értetek, várhatóak további felújítások a termekben és továbbra is szeretnénk az a hely maradni, ami az elmúlt 8 évben: a Thor Gym, ami egyedülálló szakmailag és ahol egy páratlan közösségbe érkeztek.
.
Szeptember 1-től tehát a Beavatás és Athletic Body bérletek ára 16.490,- ft, míg az UST bérletek ára 22.990,- ft-ra módosul.
(A bérletáremelés gységesen minden teremben megtörténik, így a Savoya Parkban is ugyanezen módon működik majd a Beavatás, ATH és UST. Tehát 16ról 16.490,-re emelkedik a beavatás és athletic body, mig az ust 22000-ről 22.990,- ft-ra.)
.

AKCIÓ! Aki AUGUSZTUS 31-ig, van lehetőség 120.000,- forintért féléves bérletet vásárolni UST-re. Ez egyszeri alkalommal, tetszőlegesen hosszabbítható konstrukció.

Ez azt jelenti, hogy a jelenleg érvényben lévő árat fél évre tudjátok fixálni!
.
Köszönjük figyelmeteket és várunk titeket továbbra is!