Bérlet kisokos az átmeneti időszakra

Kedves Vendégeink!

Az elmúlt napokban nagy átalakuláson mentünk keresztül. Termeinket, a kialakult járványügyi helyzet elleni küzdelem jegyében bezártuk, hogy ezzel is támogassuk a törekvéseket, hogy életünk minél hamarabb visszazökkenhessen a rendes kerékvágásba. 

Addig is Home Training-re fel!

Az elmúlt napokban több válságtanácskozás után a tulajdonosokkal, edzőinkkel egyetértésben, olyan bérletmentő csomagot találtunk ki, amellyel a legkorrektebben járhatunk el felétek. Bízva abban, hogy egy hónapon belül újra kinyithatunk, mert hosszabb távon termeink jövőbeni működése kerül veszélybe. 

Mik a lehetőségek?

Home Training Bérlet

Ezt a bérletfajtát kimondottan arra az átmeneti időszakra hoztuk létre, ameddig a járványügyi helyzet miatt termeink zárva tartanak. Erre az időszakra az edzéseket az online térben töretlenül folytatjuk. 

A Home Training bérlet ára 10.000,- forint, amelyet utalással tudsz megvásárolni edződnél és hasonlóan elődjeihez 30 napos korlátlan bérlet. 

A Home Training Akciótervnek három nem titkolt funkciója van, amelyet itt is kiemelnénk.  

1.) Home Office ideje alatt otthon és a fokozódó bezártság során kiemelten fontos a testi-lelki egészségünk megtartása. Edzeni meg amúgy is muszáj!! Mindezért rapid gyorsasággal felállítottunk egy hosszú távra is alkalmas rendszert, hogy az edzéseitek ne maradjanak el.

2.) Mindenképpen szerettük volna megteremteni edzőink bevételforrását. Nem szerettük volna elengedni kezüket és magukra hagyni ebben a nehéz helyzetben. Jóban és rosszban is ugyanabban a csónakban evezünk. 

3.) Remélhetőleg egy hónapon belül újra megnyithatunk, de mindemellett a legrosszabb forgatókönyvre is fel kell, hogy készüljünk. Bár mindegyik termünk rendelkezik tartalékokkal, hosszú távon még előre nem látható nehézségekkel kell szembenéznünk. A legrosszabb forgatókönyvre készülve a termeink fennmaradása érdekében bevételforrást kell képeznünk. Ezenfelül, edzőinkhez hasonlóan Back Office és Pultos kollégáinkat sem szeretnénk elengedni és segíteni őket, ahogy csak lehetséges. 

Jelenleg érvényes bérleteitek a következő 3 + 1 módon használható fel: 

1.) Érvényes Beavatás, Athletic Body vagy UST bérlettel automatikusan részt vehettek a Home Training Akcióterv online edzésein. A bérletek lejártával kell áttérnetek a Home Training bérletre az otthoni edzések folytatásához.  

2.) Azon vendégeink, akik megvásárolják a Home Training Bérletet, de van március hónapban vásárolt érvényes Beavatás, Athletic Body vagy UST bérletük azoknak a Home Training bérlet vásárlásának napjától automatikusan befagyasztásra kerül meglévő bérletük. Az újranyitást követően az új bérleted megvásárlásakor a befagyasztott bérleted fennmaradt napjai automatikusan hozzáadódnak az új bérletedhez. Azonban a bérletek az újranyitást követő héttől automatikusan folytatódnak majd, vagyis a nyitást követően kitűzött időponttól kezdődően a korábban befagyasztott bérleteket automatikusan újra aktiváljuk majd.

(utólagos info: május 6, illetve május 11. a termek nyitási időpontja, így egységesen május 18-tól az összes „benmaradt” nap automatikusan pörög tovább. Thor Gym Angyalföld esetében ez az időpont május 26.)

Példa: 

Április 1.-ig érvényes a bérletem. De március 20.-án úgy döntök, hogy megvásárolom a Home Training Bérletet. Ebben az esetben a vásárlás pillanatában automatikusan befagyasztódik az érvényes bérletem. Az érvényes bérletemből fennmarad 12 nap. Ez a 12 nap fog hozzáadódni az újranyitás után megvásárolt új bérletemhez, amely így nem 30 napos, hanem 42 napos lesz.(Kivétel, ha a nyitást követően kitűzött időponttól kezdődően nem térsz vissza (lásd 2.-es pont).

3.) Azon vendégeink, akik március hónapban vásároltak bérletet és nem akarnak járni a Home Training Akcióterv Online edzéseire, azoknak a bérletük automatikusan befagyasztódik. Újranyitáskor az újonnan vásárolt bérlethez a zárás napjától számítva naparányosan kerül a régi bérletből fennmaradó napok száma hozzáadva. (Kivétel, ha a nyitást követően kitűzött időponttól kezdődően nem térsz vissza, hiszen az újranyitást követően kitűzött időponttól (előreláthatólag nyitást követő 1-másfél hét) kezdődően a korábban befagyasztott bérleteket automatikusan újra aktiváljuk majd.

Példa: 

Március 2. vásároltam a bérletem. Március 17. Kedden már sajnos nem nyitott ki a terem, viszont a Home Trainingen nem szeretnék részt venni, megvárom, hogy újranyisson a Thor Gym. Ebben az esetben az újranyitáskor vásárolt bérletemhez a régiből 15 nap hozzátevődik. Ami azt jelenti, hogy az új bérletem nem 30, hanem 45 napos lesz. 

+1.) AYCM 

Sajnos az AYCM kártyákat az Online térben nem tudjuk elfogadni.  De az AYCM klubtagjainak a három opciót sorolt fel, amelyet a lentebbi linkre kattintva tudtok részleteiben elolvasni. 

https://allyoucanmove.hu/hirek/koronavirussal-kapcsolatos-rendkivuli-aycm-intezkedes-20200318?fbclid=IwAR34judOw0Bae_KBgqUWcASt8EVtk_mgmg-eGqXIGH3-HCnvEAddG23Lpbw

Itt kiemelnénk gáláns felajánlásukat, amellyel most te is tudsz segíteni a teremnek, edződnek ezen nehéz időszakban. Neked csak egy kattintás, még a termednek a túlélés lehet.

CHARITY PROGRAM ELFOGADÓHELYEK SZÁMÁRA – 1 HAVI DÍJAD FELAJÁNLÁSA AZ ÁLTALAD KORÁBBAN LÁTOGATOTT ELFOGADÓHELYEKNEK (havi és éves egyösszegű díjat fizető Klubtagjaink egyaránt élhetnek a felajánlás jogával)

Szeretnénk a kialakult helyzet ellenére az Elfogadóhelyek bevétel kiesését csökkenteni, és a bezárások miatt keletkezett anyagi károkat segítségetekkel minimalizálni. Amennyiben Te úgy rendelkezel, hogy nem kívánod havidíjadat jóváíratni, de felfüggeszted az edzőtermi látogatásod, úgy a befizetésedet az eddigi belépéseid arányában mi továbbra is kifizetjük az általad látogatott Elfogadóhelye(i)d számára. Ezzel Te is hozzá tudsz járulni a sportközpontok fennmaradásához.

Reméljük segítségetekre tudtunk lenni a Bérlet Kisokos című cikkel.

Bármilyen kérdésetek van írjatok bátran. 

info@thorgym.hu

Addig is jó edzést otthon és Home Training-re fel!