Animal Flow szeminárium

Két éve óriási sikerrel és jövőbemutató eredménnyel debütált az Animal Flow szeminárium! Az előző évben három sikeres alkalmat is büszkén megejtettünk, aztán jöttek a bezárások… Most azonban ismét jövünk!

Hamarosan részt vehetsz az egyre népszerűbb edzésforma bevezető szemináriumán, a Savoya Parkban!

Animal Flow Szeminárium

2021. 11. 13.

Szombat 11:00

FunXional Gym, Savoya Park

Mi is az az Animal Flow?

Az Animal Flow-t egy amerikai sportszakember, Mike Fitch alkotta meg. Mike néhány edzésformát gyakorolt, tanulmányozott (calisthenics, jóga…). Az itt szerzett tapasztalatokat olvasztotta össze, tett hozzá önmagától. Ebből született meg az Animal Flow. Fitch egy hihetetlenül pontos rendszert dolgozott ki, ahol nagyon szigorúan meghatározza a pozíciókat az egyes gyakorlatoknál.

Magyarországon a mozgásformát Nagy Dániel Animal Flow instruktor honosította meg hazánkban. Nagy erőkkel szervezi, tervezi és fejleszti a magyarországi Animal Flow közösség életét és törekszik az instruktor hálózat bővítésére és képzésére. 2019 februárjában elnyerte az év legjobb, legújabb edzésmódszere díjat, majd tavasszal megszervezte az első hazai Animal Flow instruktori képzést, amin több mint harmincan vettek részt a világ különböző pontjairól. A képzést, maga Mike Fitch tartotta.

A jővőre nézve pedig optimista és tervekkel teli. Köszönhetően ezeknek is jöhetett létre tavaly az első Animal Flow Szeminárium a Thor Gym-ben.

A szeminárium során minden érdeklődő betekintést nyerhet az Animal Flow mozgásanyagának elméleti és gyakorlati alapjaiba. Kétszer másfél órában átvesszük a bemelegítési protokolt, kiemelt figyelmet szentelve a csuklóizület mobilizálására és megerősítésére. Majd, a törzsizmok aktiválása után az alapgyakorlatok, mászások kerülnek fókuszba. A szeminárium második felében pedig lesz lehetőség az ú.n. switches and transitions nevű gyakorlatcsoporton belül az underswitch nevű feladat elemzésére, majd a végén maga a Flow következik.

Programterv

11:00 Kapunyitás

11:00-11:30 Regisztráció

11:30-13:00 Első Blokk

Bemutatkozás, elmélet, Animal Flow háttere

Bemelegítés, aktiváló gyakorlatok, “ specific stretches”, állatutánzó járások

13:30-15:00 Második Blokk

            Elmélet, underswitch, “játék”, Flow

15:00 Zárszó

 

Jelentkezés és regisztráció

A szemináriumon való részvétel regisztrációhoz kötött, amely két részből áll.

A résztvevők maximális létszáma 16 fő. Első körben kérünk minden érdeklődőt, hogy emailben jelentkezzen az info@thorgym.hu email címen, majd a második lépés a részvételi díj befizetése, amely utalással történhet. Kérünk a számlázási adatokat (Név, cím, adószám) küldd el a leveledben!

Számlaszám:

Nagy Dániel, OTP Bank Nyrt.

11773047-00037602-00000000

Közlemény rovatba írd: neved és AF betűket

A szeminárium díja:

12.000,- Ft/fő

 

Helyszín: FunXional Gym, Savoya Park

„Animal Flow is ground based movement, made fun, challenging and effective. This system is

designed to improve strength power, flexibility, mobility, and coordination for all levels of fitness

enthusiasts.”- Mike Fitch