2022-es év tervei és irányai

Az elmúlt két esztendőben sajnos a körülmények megnehezítették az életünket. Hajszálon múlott, hogy életben tudtuk tartani a termeket, de nem panaszkodunk, hanem a jövőbe nézünk, s hisszük, hogy ez az esztendő már csak a pozitívumokról fog szólni!

 

 

Éppen ezért már tavaly év végén elkezdtük tervezni a 2022-es esztendőt!

 

 

 

Miután elindult az év, s lassan mindenki túl van a nagy év elejei hajtáson, ezt a hetet kifejezetten a rendszerünk fejlődését elősegítő folyamatok alapjainak lefektetésére szántuk:

Sort ejtettünk az edzőinkkel való beszélgetésekre, melyek hatszemközt zajlottak a szakmai vezetés és a tulajdonos vezetésével.

A célunk az volt, hogy felmérjük edzőink elégedettségét, képet kapjunk a pozitív és negatív dolgokról egyaránt, illetve, hogy közösen tervezzük a jövőt.

 

 

Miért is fontos mindez?

 

 

Immáron 9 esztendeje nyitott a Thor Gym és az évek során mindig a szakmai minőségre helyeztük a hangsúlyt, valamint arra, hogy a vendégeink, azok a kliensek, akik minket választottak és bizalmukkal ajándékoztak meg, minél elégedettebbek legyenek. Ennek fő letéteményesei az edzőink, akik képviselik a Thor Gym-től elvárt szakmai minőséget, akik elsőkézből értesülnek a problémákról, a jó dolgokról, a fejlődésről és arról is, hogy mikre mutatkozik igény.

Éppen ezért fontosnak éreztük, hogy a szakmai stáb részéről kapjunk egy hiteles képet, valamint azt, hogy növelhessük a munkavállalói elégedettséget. Hisszük azt, hogy az edzői csapatunk a piacon kiemelkedő szakmaiságot képvisel, tudjuk azt, hogy emberileg is olyan személyiségekkel dolgozunk, akiknek az értékrendje elismerésre méltó. Ugyanakkor azt is szeretnénk biztos alapokon tudni, hogy a jövőképük határozott és előremutató.

Jó hangulatú, tanulságos beszeélgetések töltötték meg ezt a hetet, mely során sok értékes információval gazdagodtunk. Továbbá látjuk azokat a pontokat, ahol segítenünk kell edzőinket, hogy minél előrébb jussanak az egyéni céljaik megvalósításához, a pályájuk kiteljesedéséhez. Mi ehhez minden lehetőségünk szerinti eszközt bevetünk majd. Hiszen csak közösen tudunk sikeresek lenni!

Ezúttal is köszönjük a gondolatokat az edzői stábnak és büszkék vagyunk arra, hogy ilyen kiváló emberekkel, egyéniségekkel dolgozhatunk, akikre nyugodt szívvel tudjuk bízni a Thor Gym-et választó klienseket!

Azonban ezen a héten nem csak ez történt! Az imént leírtak szellemében, tervek szerint haladunk, közösen. Melyet alátámaszt és támogat, hogy tudjunk előre kalkulálni.
A szakmaiság mellett a THOR másik alap pillére a kiváló és egyedi közösség. Ennek a páratlan közösségi hangulat érdekében összefoglaljuk az év nagyobb eseményeit, melyekre már most tudtok készülni, s a naptárakba bejegyezni:

Február 26: Thor Gála és B’Day Cup ’22

– Július 27/28-31: Nyári edzőtábor és Summer Cup/ VB válogató
– Október 21-23: Fitness Konferencia
– December 3: Thor Cup

Ahogyan azt tavaly ígértük, nagyobb hangsúlyt fektetünk és jóval többet fordítunk a takarításra, higiéniára. Ennek a folyamatnak az első lépcsője megvolt és örömmel vettük a visszajelzéseket is, mert ti is érzékeltétek a változást. Persze vannak hibák, de ezek alapján bírunk ebben is fejlődni. Valamint, ha most februártól egy új lépést tervezünk ezügyben bevezetni.

A szintén ígért eszközfrissítés terén is igyekszünk, természetesen a lehetőségekhez mérten, lépésről lépésre. Az edzők és szakmai vezetők által kért dolgok beszerzésre kerültek, vagy éppen folyamatban vannak.

 

 

Bízunk abban, hogy ez az esztendő egy újabb nagy lépcsőfok lesz a Thor Gym életében, s veletek, közösen egy olyan úton haladunk tovább, mely évekre újra meghatározó lesz a mindennapjainkban! Ehhez szakmailag és egyéb téren is igyekszünk a legtöbbet megtenni!

 

 

Thor team